Lana Petkov

LANA ZDRAVKOVIĆ - vokal

Zauvek zaljubljena  u muziku, klavir, Baneta smile i njeno Pančevo. Pronašla je svoje mesto pod zvezdama i ponosno korača svetom muzike. Ne retko se služi rečenicom: "Juče je prošlost, sutra je misterija, a danas je poklon. Zato sadašnje vreme zovemo prezent". Na svakom nastupu daje svoj maksimum a katkad i više od toga. Za nju je svaki novi dan novi izazov.

 

 

Aleksandar Covic
Branislav Zdravkovic

BRANISLAV ZDRAVKOVIĆ - klavijatura

Rođen u Beogradu. Završio je nižu i srednju muzičku školu "Kosta Manojlović" za harmoniku. Upisao je prava ali je ubrzo shvatio da su zakoni pravnog sistema suviše kruti za jednog umetnika pa je ipak izabrao ona muzička pravila i muzičku slobodu izražavanja. Sada uspešno studira Audio i video produkciju na Visokoj školi Elektrotehnike i računarstva.

 

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ - gitara

Rođen u Ćićevcu, stomatolog po struci, ali duša i srce zauvek u muzici. Po prirodi miran, ali... Kada Sale uzme gitaru u ruke događaju se neverovatne muzičke fraze smile. Svojom svirkom premašuje očekivanja kako članova benda tako i vernih fanova. Početkom 2010. godine postaje stalni član Bajka beneda.

Aleksandar Stanojevic

NENAD KNEŽEVIĆ - bas gitara

Rođeni Jagodinac... to dovoljno govori o njegovom temperamentu i ličnosti. Kreativan i kvalitetan muzičar, energičan na sceni, ali i van nje smile. Svojim šarmom pleni, a svirkom osvaja. Ništa ne prepušta slučaju. Nadasve, Nenad je profesionalac i kolega bez premca. Krajem 2009. godine postaje stalni član benda Bajka.

Nenad Knezevic Milos Jokic

MILOŠ JOKIĆ - bubnjevi

Rođen u Dalmaciji... vino, more, masline, nije čudo što je nepopravljivi optimista, ne skida osmeh sa lica... Lipi naš MALENI. Za bubnjevima je virtouz, metronom mu ne treba (rodio se sa njim smile). Studira geografiju pa se ceo bend oslanja na njegovo znanje kada se krene na daleke pute. smile